dissabte, 2 de gener del 2016

GENER 2na  setmana

ALEGRIA

DILLUNS

DIMARTS

 Interrumpir en el minuto 4'40

DIMECRES

 Així, doncs, germans meus estimats i enyorats, vosaltres que sou el meu goig i la meva corona, manteniu-vos ferms en el Senyor, estimats meus.
(...)
Viviu sempre contents en el Senyor! Ho repeteixo: viviu contents! Que tothom us conegui com a gent de bon tracte. El Senyor és a prop. No us inquieteu per res. En tota ocasió acudiu a la pregària i a la súplica i presenteu a Déu les vostres peticions acompanyades d'acció de gràcies. I la pau de Déu, que sobrepassa tot el que podem entendre, guardarà els vostres cors i els vostres pensaments en Jesucrist.
Finalment, germans, interesseu-vos per tot allò que és autèntic, respectable, just, pur, amable, lloable, tot allò que sigui virtuós i digne d'elogi. Poseu en pràctica allò que de mi heu après i rebut, vist i sentit. I el Déu de la pau serà amb vosaltres.
Carta de Sant Pau
DIJOUS
DIVENDRES

Sant Joan Bosco considerava l’alegria com un dels principals mitjans  per educar els nens i els joves i a les persones, en general.
Aquest sant comentava que de jove quatre companys volien portar-lo pel mal camí. Eren els més deixats en els estudis, treien les pitjors notes i van començar a acostar-se a Joan Bosco perquè els ajudés en els estudis. Amb això es va  guanyar l’estimació i l’afecte d’aquells quatre. Al començament el buscaven a l’hora del pati, després per sentir les seves històries i després ja no tenien cap motiu per trobar-se. Simplement estaven bé junts.
Llavors van fundar una banda i li van dir: “La societat de l’alegria”. Només tenien tres normes:
Cap acció ni conversa per fer mal.
Complir amb els deures escolars i a la família.
Ser alegres.

Sant Joan Bosco sabia que l’alegria amaga un valor molt gran: l’esperança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada