divendres, 31 de març del 2017

ABRIL  2a setmana


FE - CREENCES


DILLUNS


DIMARTS



DIMECRES
L'alpinista

Es diu que un alpinista, il·lusionat per conquerir l'Aconcagua, va iniciar la seva travessia, després d'anys de preparació, però volia la glòria només per a ell, per tant va pujar sense companys.
Va iniciar l'ascens , se li va anar fent tard,  i no s’havia  preparat per a acampar, sinó que va continuar pujant decidit a arribar al cim, fins que es va fer fosc.
La nit va caure pesadament a la muntanya, ja no es podia veure absolutament res. Tot era negre, visibilitat zero, no hi havia lluna i les estrelles s'amagaven darrera els núvols.
Pujant per un penya-segat, a només 100 metres del cim, va relliscar i va caure al precipici… queia a una velocitat vertiginosa, només podia veure ràpides taques més fosques que passaven i la terrible sensació de ser engolit per la gravetat.
Seguia caient…en aquests angoixats moments, li van passar per la ment tots els moments de la seva vida, ell pensava que anava a morir, no obstant, de cop va sentir una estirada molt forta que quasi el parteix en dos…
Sí, com tot alpinista experimentat, havia clavat estaques de seguretat amb cadenats a una llarguíssima soga i allò el tenia agafat per la cintura.
En aquests moments de quietud, suspès pels aires, no li va quedar més que cridar: "AJUDA'M, DÉU MEU", "AJUDA'M, "…
De sobte una veu greu i profunda dels cels li va contestar: Què vols que faci?
- "Salva'm, Déu meu".
- Realment creus que et puc salvar?
-"Per descomptat, que si"
LLAVORS TALLA LA CORDA QUE ET SOSTÉ!…
Va haver-hi un moment de quietud i silenci. L'home es va aferrar més a la corda, però no la va tallar.
Explica l'equip de rescat que al dia següent van trobar penjat a l'alpinista congelat, mort, agafant amb força la corda amb les seves mans…A DOS METRES DE TERRA…

DIJOUS


DIVENDRES



¡¡¡ Bona Pascua !!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada